Spaetzle Tăiat Manual
Spaetzle tăiat manual ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 392 calorii, 11g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, făină, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Spaetzle, Spaetzle, și Colander Spaetzle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați făina și sarea. Într-un alt castron, bateți gălbenușurile cu ouăle întregi și smântâna. Se amestecă amestecul de ouă în făină până se formează un aluat. Frământați și modelați aluatul într-o bilă netedă. Aplatizați aluatul într-un disc, înfășurați în folie de plastic și lăsați să se odihnească la temperatura camerei timp de 1 oră.
Tăiați aluatul în sferturi. Pe o suprafață de lucru ușor făinată, întindeți un sfert din aluat gros de 1/8 inch.
Tăiați aluatul în benzi late de 3 inci.
Tăiați fiecare bandă transversal în tăiței cu lățimea de 1/8 inch și transferați-o pe o foaie de copt. Repetați cu aluatul rămas.
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Adăugați tăiței și gătiți până se înmoaie, aproximativ 4 minute; scurgere.
Adăugați untul în oală și topiți la foc mic.
Adăugați tăiței și frunzele de țelină și aruncați bine. Se condimentează cu sare și piper și se servește imediat.
Faceți înainte: aluatul spaetzle poate fi refrigerat peste noapte.
Lăsați să revină la temperatura camerei înainte de rulare.