Southwest Shepherd ' s Pie (cu conținut scăzut de grăsimi)
Rețeta Southwest Shepherd ' s Pie (cu conținut scăzut de grăsimi) ar putea satisface pofta scoțiană în aproximativ 1 oră și 35 de minute. O porție conține 281 calorii, 20g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $2.03 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. Mergeți la magazin și ridicați oregano, mușchi de pământ suplimentar, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Bile De Energie Cu Scorțișoară Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, Covrigi Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați-Aluat De Cap De Grăsime Din Făină De Cocos, și Plăcintă Ușoară Cu Brânză Cu Dovleac Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare antiaderentă, sotati ceapa, usturoiul, morcovul și ciupercile la foc mediu, amestecând ocazional, până când legumele sunt ofilite și lichidele din tigaie sunt absorbite, aproximativ 6 minute.Zdrobiți în sol și continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când carnea de vită este bine rumenită, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mușchi De Sol
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Cană De șalote, Tocate
Grăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Scurgeți orice exces de grăsime.
3
Adăugați oregano, cimbru, chimen și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4
Presărați făină peste amestecul de vită și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5
Adăugați bulion de vită, vin și pastă de roșii. Se amestecă până se combină bine.Căptușiți o caserolă de 2 litri (2 l) cu o bucată de folie de aluminiu rezistentă suficient de mare pentru a închide complet caserola. Pulverizați ușor folia din interiorul caserolei cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Bucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
6
Transferați amestecul de carne în caserola pregătită. Puneți deoparte în timp ce pregătiți toppingul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
7
Așezați cartofii într-o oală cu apă clocotită pentru a acoperi. Reduceți căldura și fierbeți până se înmoaie când este străpuns cu o furculiță, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Scurgere.Puneți cartofii, adăugând suficient lapte degresat până când cartofii sunt pufoși. Se amestecă sarea (dacă se folosește), ardei iute jalapeo tocat, coriandru și scallion. Puneți amestecul de cartofi pe partea superioară a amestecului de carne, făcând vârtejuri cu spatele unei linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Fără Grăsimi
3 Linguri De Ulei Vegetal
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Ghimbir întreg, Zdrobit
1 Cană De Usturoi Tocat
Apă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
9
Se presară cu boia și brânză.Acoperiți caserola și congelați până se solidifică. Ridicați alimentele din caserolă (folia va adera), înfășurați bine în folie, apoi strecurați pachetul într-o pungă de congelator din plastic auto-sigilantă sau împachetați în folie suplimentară sau hârtie congelatoare. Etichetați cu numele caserolei și data. Utilizați în termen de 3 luni.Când este gata de coacere, desfaceți caserola și puneți-o înapoi în caserolă pentru a coace. Dezghețați complet. Apoi coaceți la 191° (190C) timp de 40 până la 45 de minute, până devin aurii și bulbucați. (Deoarece caserola va fi plină, s-ar putea să se baloneze, așa că așezați o foaie de folie de aluminiu sub caserolă pentru a prinde picăturile.)