Sourdough Starter II

Sourdough Starter II
Sourdough Starter II ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă servește 3 și costă 20 de cenți pe porție. O porție conține 311 calorii, 10g de proteine, și 1g de grăsime. 62 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de drojdie activă, făină, apă caldă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular spectaculos de 99%. Încercați Mărturisirea # 52: Sourdough este cel mai dur rival al meu ... pâine artizanală cu un Starter de aluat, Clătite cu aluat de afine / cu starter de aluat, și Aluat de aluat și pâine de secară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați făina, apa caldă și drojdia într-un bol mare de sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați să stea descoperit într-un loc cald peste noapte sau până la 48 de ore. Cu cât amestecul este mai lung, cu atât fermentul va fi mai puternic.
3
După fermentare, starterul este gata de utilizare sau de depozitare acoperit în frigider. Hrăniți o dată sau de două ori pe săptămână cu 1 cană de lapte, 1 cană de făină și 1/4 cană de zahăr; lăsați starterul să se odihnească la temperatura camerei câteva ore după hrănire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
LapteLapte

Echipamente

DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții3
Scor De Sănătate63
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista