Souffl De Cartofi Dulci 8
Souffl de cartofi dulci este un fără gluten garnitură. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 228 calorii. Această rețetă servește 12. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de ouă, cimbru, cartofi dulci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sufleu De Cartofi Dulci, Souffl De Cartofi Dulci 8, și Sufleu De Cartofi Dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Coaceți cartofii dulci timp de 1 1/2 ore sau până se înmoaie. Ridicați temperatura cuptorului la 42
Curățați cartofii dulci imediat ce sunt suficient de reci pentru a fi manipulați; transferați într-un castron. Folosind un mixer electric portabil, bateți cartofii dulci cu untul până se omogenizează. Bateți în smântână, Gruyre, zahăr brun și cimbru; condimentează cu sare și piper. Bateți ouăle pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Transferați piureul de cartofi dulci într-un vas de copt cu unt de 8 pe 11 inci și coaceți timp de 15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 400 și coaceți timp de 30 de minute mai mult sau până când cartofii dulci sunt ușor umflați și rumeniți.
Lăsați sufletul de cartofi dulci să se odihnească timp de 10 minute înainte de servire.