Brânza de capră și souffl proaspăt de plante ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 473 calorii. Pentru $2.74 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, brânză de capră, tarhon și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Chavrie Sufleu De Brânză Proaspătă De Capră, Omletă cu brânză de capră și ierburi proaspete, și Straturi proaspete de roșii și brânză de capră cu ulei de plante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Ungeți un vas de suflet de 2 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
3
Adăugați parmezanul și întoarceți-l pentru a acoperi uniform fundul și partea laterală a vasului. Atingeți orice exces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
4
Într-o cratiță medie, topiți untul la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Bateți făina până se formează o pastă netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Se amestecă 1 cană de lapte până se omogenizează, apoi se amestecă restul de 1 cană de lapte și se adaugă frunza de dafin. Aduceți sosul la fiert, amestecând constant. Reduceți focul la minim și gătiți, amestecând frecvent, până când este foarte gros, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Sos
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
7
Răzuiește într-un castron mare. Se amestecă brânza de capră și se condimentează cu sare și piper, apoi se amestecă gălbenușurile. Acoperiți și lăsați să se răcească, apoi amestecați ierburile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Brânză De Capră
Gălbenuș De Ou
Ierburi
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
8
Într-un castron mare din oțel inoxidabil, bateți albușurile cu un vârf de sare până când sunt ferme, dar nu uscate. Îndoiți o treime din albușurile bătute în sosul de brânză. Îndoiți albii rămași, lăsând câteva dungi albe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Brânză
Albușuri De Ou
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Răsturnați amestecul de suflet în vasul de copt pregătit și coaceți în centrul cuptorului timp de 45 de minute, sau până când se rumenesc, se umflă și încă ușor jiggly în centru.