Sosul de unt, roșii și ceapă al mamei mele

Sosul de unt, roșii și ceapă al mamei mele

Instrucțiuni

1
Puneți roșiile, ceapa, untul și sarea într - o cratiță de 4 până la 5 litri la foc mediu. Când roșiile încep să baloneze, reduceți focul la foc mic, dar constant. Gatiti, amestecand la fiecare 10-15 minute, pana cand rosiile nu mai sunt apoase si sosul s-a redus, aproximativ 45 de minute, in functie de marimea si forma oalei. Sosul se face când untul s-a separat de roșii și nu mai rămâne lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde TocatArdei Verde Tocat
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
2
Notă
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
1
Parmigiano-Reggiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
2
Din preferatele familiei Hazan: Rețete italiene îndrăgite de Guiliano Hazan. Drepturi de autor 2012 Giuliano Hazan; fotografii drepturi de autor 2012 Joseph De Leo. Publicat de Stewart, Tabori & Chang, o amprentă a lui ABRAMS.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
3
From Hazan Family Favorites: Beloved Italian Recipes by Guiliano Hazan. Copyright © 2012 Giuliano Hazan; photographs copyright © 2012 Joseph De Leo. Published by Stewart, Tabori & Chang, an imprint of ABRAMS.
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții1
Scor De Sănătate20
Revista