Sosul de grătar al mamei

Sosul de grătar al mamei
Nu poți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încearcă sosul de grătar al mamei. Această rețetă servește 6. Acest sos are 78 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Un amestec de coajă de lămâie, usturoi, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Coaste clasice de porc la grătar cu sos de grătar cu slănină afumată, Mama mea ' s cel mai bun Meat Loaf, și Cele mai bune brioșe de dovlecei ale mamei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie de 2 până la 3 litri, combinați 1 cană catsup; 1/4 cană fiecare sos de soia și smântână sherry; 2 linguri fiecare suc de lămâie și zahăr brun ferm ambalat; 4 lingurițe de ghimbir proaspăt tocat; 2 lingurițe de muștar Dijon; și 1 linguriță fiecare fum lichid, usturoi tocat și coajă de lămâie rasă. Amestecând ocazional, aduceți la fierbere la foc mare; reduceți focul și fierbeți, amestecând des, până când sosul este ușor îngroșat și redus la 1 1/2 căni, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar DijonMuștar Dijon
Usturoi TocatUsturoi Tocat
Cremă SherryCremă Sherry
Ghimbir ProaspătGhimbir Proaspăt
Fum LichidFum Lichid
Zahăr BrunZahăr Brun
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
Sos De SoiaSos De Soia
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Grătarul funcționează foarte bine cu vinul Zinfandel și rosul. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zinfandel opac. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.
Opac Zinfandel
Opac Zinfandel
După îmbătrânire în butoaie de stejar francez timp de 14 luni, Zinfandel opac dezvăluie arome coapte de mure, boysenberry și cireș negru cu accente de condiment și cacao întunecată. Bucurați-vă de întuneric!
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista