Sosul verde în stil bască este un fără gluten, primar și întreg 30 sos. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 275 calorii, 1g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți oțet de sherry, ulei de măsline, căței de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 69%. Încercați Sos Verde În Stil Bască, Linguini cu sos de scoici – stil bască, și Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut în stil bască cu fasole albă și sos de plante medicinale) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un blender, puneți usturoi, frunze de dafin, jalapeos, sare de mare și oțet de sherry. Se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Sherry
Grăsime De Porc înapoi
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Transferați pur într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați pătrunjel, oregano și busuioc și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
4
Bateți în ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate