Sos vegetarian pentru spaghete
Sosul vegetarian pentru spaghete este un sos fără lactate . Această rețetă este suficientă pentru 9 porții, cu 227 de calorii , 12 g de proteine și 4 g de grăsimi fiecare. Pentru 79 de cenți per porție , această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O persoană a considerat această rețetă delicioasă și sățioasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Această rețetă de la Taste of Home necesită ciuperci, ulei de canola, firimituri de carne vegetariană și paste. Cu un scor la cupă de 53% , acest fel de mâncare este destul de bun.Tamalele cu pui și vegetariene cu sos Red Mole , rulourile de primăvară vegetariene fără gluten cu sos de arahide în stil thailandez și clătitele cu ciuperci cu sos vegetarian sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, unsă cu spray de gătit, căliți ceapa și usturoiul în ulei timp de 2 minute.
Adăugați ciupercile; gătiți încă 3-4 minute sau până când legumele sunt fierte.
Adăugați roșiile, pasta de tomate, chives, condimentele italiene, sarea și fulgii de ardei roșu. Aduceți la fierbere. Reduceți focul; fierbeți la foc mic, fără capac, timp de 15 minute. Adăugați firimiturile de carne vegetariană; gătiți timp de 3-5 minute sau până se încălzește complet.
Se servește peste paste, dacă se dorește.