Sos Vegetarian

Sos Vegetarian
Sosul Vegetarian ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 131 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. 1269 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, făină, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Sos Vegetarian, Sos de vin roșu Vegetarian, și Sos Vegetarian Delicios pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se sotează ceapa și usturoiul până se moale și translucid, aproximativ 5 minute. Se amestecă făina, drojdia nutritivă și sosul de soia pentru a forma o pastă netedă. Treceți treptat în bulion. Condimentează cu salvie, sare și piper. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând continuu, timp de 8 până la 10 minute sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drojdie NutritivăDrojdie Nutritivă
Sos De SoiaSos De Soia
UsturoiUsturoi
PiperPiper
BulionBulion
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CeapăCeapă
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista