Sos Vegetarian
Sosul Vegetarian ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 131 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. 1269 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, făină, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Sos Vegetarian, Sos de vin roșu Vegetarian, și Sos Vegetarian Delicios pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu.
Se sotează ceapa și usturoiul până se moale și translucid, aproximativ 5 minute. Se amestecă făina, drojdia nutritivă și sosul de soia pentru a forma o pastă netedă. Treceți treptat în bulion. Condimentează cu salvie, sare și piper. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând continuu, timp de 8 până la 10 minute sau până se îngroașă.