Sos Teriyaki

Sos Teriyaki
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul Teriyaki. Această rețetă servește 2 și costă 81 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 106 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Un amestec de mirin, sake, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, care este improvizabil. Încercați Aripi de pui Teriyaki cu sos teriyaki proaspăt, Creveți Teriyaki și cum să-ți faci propriul sos teriyaki, și Sos Teriyaki pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați sosul de soia, sake-ul, mirinul și zahărul într-o cratiță mică la foc mediu și amestecați până se dizolvă zahărul. Poate fi folosit imediat sau răcit și refrigerat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
ZahărZahăr
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos

Echipamente

DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții2
Scor De Sănătate0
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista