Sos Romesco
Sosul Romesco ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 166 calorii, 2G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin roșu, apă, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca un sos ieftin. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Grătar Ceapa Verde si Sparanghel cu Romesco (Calçots y Esparragos con Romesco), Sos Romesco – sos spaniol de ardei roșu și alune (sau migdale) - Vegetarian, Vegan și fără Gluten, și Sos Romesco pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 F. tapetați o tigaie mică cu folie.
Prăjiți roșia în tigaie până se înmoaie și pielea se desprinde ușor, aproximativ 30 de minute.
În timp ce roșiile se prăjesc, tăiați chile deschis pe lungime și aruncați tulpina și semințele, apoi rupeți chile în bucăți mici.
Încălziți uleiul într - o tigaie grea de 8 până la 10 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi adăugați chile și gătiți, amestecând, până când parfumat și chile devine roșu mai strălucitor, 30 de secunde până la 1 minut.
Transferați chile cu o lingură cu fante într-un castron rezistent la căldură.
Adăugați alune în tigaie împreună cu migdale, pâine, usturoi și fulgi de ardei roșu și gătiți, amestecând, până când pâinea și usturoiul sunt aurii, 2 până la 3 minute.
Se adaugă amestecul (inclusiv uleiul) în chile în castron și se răcește ușor.
Cojiți Roșia, apoi tocați-o grosier și transferați-o (cu sucuri) într-un robot de bucătărie.
Adăugați amestecul de pâine și chile, pimientos, apă, oțet și 1/4 linguriță de sare și pur și pur până se omogenizează. Se diluează cu apă dacă se dorește și se condimentează cu sare.
Sosul poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, acoperit. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.* Disponibil la piețele Latino, multe supermarketuri și kitchenmarket.com.