Sos De Unt Înroșit
Sosul de unt înroșit este un fără gluten rețetă cu 6 porții. Acest sos are 383 calorii, 2G de proteine, și 39G de grăsime pe porție. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, sare, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 11%. Încercați Homar fiert în unt, Ravioli Muscade de Provence, sos de unt de trufe, Pâine prăjită franceză cu unt de mere cu sos de scufundare cu brânză cremă de unt de mere # AppleButterSpin, și Sandwich cu unt de arahide și banane cu sos de unt de arahide cu ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Saut ceapa si usturoiul in ulei incins intr-o cratita mica la foc mediu-mare 2 minute sau pana se inmoaie; adăugați vin și suc de lămâie. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 6 minute.
Bateți în pastă de roșii și frișcă. Se fierbe 25 până la 30 de minute sau până când amestecul este redus la jumătate, amestecând ocazional. Se amestecă ingredientele rămase.