Sos De Stridii
Pansamentul de stridii este un vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție conține 151 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână scurtarea, bicarbonatul de sodiu, făina și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Sos De Stridii, Sos De Stridii, și Sos De Stridii.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade.
Combinați făina de porumb, făina, sarea și praful de copt într-un castron. Se amestecă împreună.Măsurați Zara și laptele într-o cană de măsurare și adăugați oul. Se amestecă împreună cu o furculiță.
Adăugați bicarbonatul de sodiu și amestecați.
Se toarnă amestecul de lapte în ingredientele uscate. Se amestecă cu o furculiță până se combină. Într-un castron mic, topiți 1/4 scurtare. Adăugați încet scurtarea topită în aluat, amestecând până când se combină. Într-o tigaie de fier, topiți restul de 2 linguri scurtându-se la foc mediu.
Se toarnă aluatul în tigaia fierbinte.
Răspândiți pentru a uniformiza suprafața. (Aluatul ar trebui să sfârâie.) Gătiți pe plită timp de 1 minut, apoi coaceți timp de 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc. Marginile ar trebui să fie crocante!