Sosul de smântână din sud-vest necesită aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 91 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de suc de lămâie, ceapă, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca un sos ieftin. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Paste sud-vestice cu sos de smântână Poblano, Glisoare de Quinoa din sud-vest cu sos de cremă de Avocado, și Pui de sud-vest cu cremă Chipotle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună smântână; usturoi, ceapă roșie; praf de chili; chimen; piper roșu măcinat; și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Chili
Smântână
Ceapă Roșie
Usturoi
Chimen
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
2
Se amestecă coriandru și suc de lămâie până se omogenizează. Acoperiți și răciți până când este gata de servit.