Sos De Pui
Sosul de pui este un vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 63 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână făină, bulion de pui, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca sos. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Pui De Pui Prăjit Cu Sos De Țară, Biscuiți din sud și sos de gater (sos de cârnați), și Sos De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Bateți făina și gătiți, amestecând constant, 1 minut.
Bateți în bulion și ingredientele rămase. Gatiti la foc mediu, batand constant, 2 minute sau pana cand amestecul se ingroasa.
Notă: pentru a servi sosul peste pui, presărați 4 jumătăți de piept de pui decojite și dezosate cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Topiți 2 linguri de unt în tigaie la foc mediu-mare; adăugați pui și gătiți 6 până la 7 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.