Sos De Pui

Sos De Pui
Sosul de pui este un vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 63 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână făină, bulion de pui, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca sos. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Pui De Pui Prăjit Cu Sos De Țară, Biscuiți din sud și sos de gater (sos de cârnați), și Sos De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Bateți făina și gătiți, amestecând constant, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Bateți în bulion și ingredientele rămase. Gatiti la foc mediu, batand constant, 2 minute sau pana cand amestecul se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Notă: pentru a servi sosul peste pui, presărați 4 jumătăți de piept de pui decojite și dezosate cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Topiți 2 linguri de unt în tigaie la foc mediu-mare; adăugați pui și gătiți 6 până la 7 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Piept De PuiJumătăți De Piept De Pui
Pui întregPui întreg
UntUnt
PiperPiper
SosSos
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se servește cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista