Sos De Muștar La Cuptor

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de Hor d ' oeuvre, așa că încercați pansamentul cu muștar copt. Această rețetă servește 25. O porție conține 31 calorii, 0g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ulei de canolan, suc de lămâie, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos, întreg 30, și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Roți de vagon cu șuncă coaptă și sos cremos de muștar, Somon de usturoi de muștar la cuptor cu sos de muștar de miere, și Miere muștar covrig Crusted salata de pui cu sos picant miere muștar.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 și tapetați o foaie de copt cu folie.
Întindeți 6 linguri de muștar Dijon pe foaia de copt pregătită cu o grosime redusă de 1/4 inch.
Coaceți muștarul timp de 10 până la 12 minute, până când se formează o crustă la suprafață și muștarul se simte ușor ferm.
Într-un blender, combinați muștarul copt, sucul de lămâie, oțetul, caperele și saramura cu restul de 2 linguri de muștar Dijon și amestecați până se omogenizează. Cu blenderul pornit, stropiți în uleiul de măsline și uleiul de canola până se îngroașă.
Transferați pansamentul într-un borcan; amestecați muștarul cu cereale integrale. Condimentează cu sare și servește.