Sos De Ierburi Proaspete
Sosul de ierburi proaspete este un fără gluten, primar și întreg 30 sos. Această rețetă face 16 porții cu 92 calorii, 0g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de pătrunjel cu frunze plate, ulei de măsline, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sos de ierburi proaspete, Sos Proaspăt De Lămâie, și Halibut prăjit cu sos de ierburi proaspete.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați usturoiul, pătrunjelul, oregano, fulgii de ardei roșu, uleiul de măsline, oțetul și sarea kosher. Acoperiți și refrigerați cel puțin 3 ore. Aduceți la temperatura camerei și lingurați peste carne la grătar, pui, fructe de mare sau legume.