Sos de curry de bază

Sos de curry de bază
Uitați să ieșiți să mâncați sau să comandați mâncare la pachet de fiecare dată când doriți mâncare indiană. Încercați să faceți sos de curry de bază acasă. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și întreg 30 are 739 calorii, 14g de proteine, și 44G de grăsime pe porție. Pentru $2.91 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. 19 oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest sos. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați knob root ginger, pasta de curry madras, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 94%, care este super. Încercați Curry De Pui De Bază, Curry Indian de bază cu Paneer, și Curry de pui rapid din Malaezia (ft . Sos Curry Instant Din Carne A1) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare de mică adâncime. Aruncați ceapa și gătiți timp de 10 minute sau până se înmoaie. Sfat în usturoi și ghimbir, apoi gatiti pentru încă 2 minute, uitam de usturoi doesnt arde. Se amestecă pasta de curry și se gătește încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CurryPastă De Curry
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Acum turnați 1 litru de apă rece, roșiile și 1 linguriță de sare. Dați-i o agitare bună și aduceți la fierbere. Gatiti sosul la foc mare timp de aproximativ 10 minute sau pana cand lichidul s-a redus cu o treime. Se va păstra timp de 1 săptămână la frigider sau se va congela până la 2 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții1
Scor De Sănătate57
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista