Sos de ceapă Vidalia® cu brânză

Sos de ceapă Vidalia® cu brânză
Dipul de ceapă cu brânză Vidalia® este o rețetă vegetariană fără gluten și lacto-ovo, cu 6 porții. Acest aperitiv are 641 de calorii , 10 g de proteine și 64 g de grăsimi per porție. Pentru 1,15 USD per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O persoană a fost impresionată de această rețetă. Este oferită de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână sare și piper măcinat, maioneză, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. Este perfectă pentru Super Bowl . De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Per total, am decis că această rețetă merită un scor absolut de 38% . Acest scor nu este chiar atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Gratin de ceapă Vidalian {Ceapă înflorită la cuptor} , Ceapă și fasole Vidalian dulci afumate și Dip de ceapă caramelizată .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
2
Amestecați ceapa, maioneza și mozzarella într-o caserolă; condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când partea de sus începe să se rumenească, 25-30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Revista