Sos de ceapă Vidalia® cu brânză
Dipul de ceapă cu brânză Vidalia® este o rețetă vegetariană fără gluten și lacto-ovo, cu 6 porții. Acest aperitiv are 641 de calorii , 10 g de proteine și 64 g de grăsimi per porție. Pentru 1,15 USD per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O persoană a fost impresionată de această rețetă. Este oferită de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână sare și piper măcinat, maioneză, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. Este perfectă pentru Super Bowl . De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Per total, am decis că această rețetă merită un scor absolut de 38% . Acest scor nu este chiar atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Gratin de ceapă Vidalian {Ceapă înflorită la cuptor} , Ceapă și fasole Vidalian dulci afumate și Dip de ceapă caramelizată .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Amestecați ceapa, maioneza și mozzarella într-o caserolă; condimentați cu sare și piper.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când partea de sus începe să se rumenească, 25-30 de minute.