Sos De Caramel De Alune
Sosul de caramel de alune este un fără gluten sos. O porție conține 201 calorii, 1g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 9. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr, lichior cu aromă de alune, frișcă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 11%. Încercați Panna Cotta de alune cu sos Caramel, Bezea de alune cu pralină de alune și sos de ciocolată, și Provocarea Brutarilor îndrăzneți: Panna Cotta de fasole de vanilie și portocale de sânge cu sos de caramel de ienibahar portocaliu și alune de Cardamom portocaliu ciocolată neagră Florentine (fără gluten) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți alunele într-o tigaie de 8 sau 9 inci.
Coaceți într-un cuptor de 350 până când nucile sunt aurii sub piei, 15 până la 20 de minute.
Se toarnă pe un prosop curat și, când este suficient de rece pentru a atinge, frecați nucile cu țesătură pentru a slăbi pielea. Ridicați piulițele din prosop; aruncați piei. Tăiați grosolan nucile.
Într-o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mare, combinați zahărul și untul. Agitați tigaia frecvent pentru a amesteca până când zahărul și untul sunt topite și de culoare chihlimbar, aproximativ 5 minute; urmăriți cu atenție.
De pe foc, adăugați frișcă (spume de amestec); se amestecă până când caramelul este amestecat ușor cu smântână. Se amestecă nucile tocate și lichiorul.
Puneți sosul la foc mediu și amestecați până fierbe puternic. Folosiți sosul fierbinte sau rece.