Sos De Caramel De Alune

Sos De Caramel De Alune
Sosul de caramel de alune este un fără gluten sos. O porție conține 201 calorii, 1g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 9. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr, lichior cu aromă de alune, frișcă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 11%. Încercați Panna Cotta de alune cu sos Caramel, Bezea de alune cu pralină de alune și sos de ciocolată, și Provocarea Brutarilor îndrăzneți: Panna Cotta de fasole de vanilie și portocale de sânge cu sos de caramel de ienibahar portocaliu și alune de Cardamom portocaliu ciocolată neagră Florentine (fără gluten) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți alunele într-o tigaie de 8 sau 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Coaceți într-un cuptor de 350 până când nucile sunt aurii sub piei, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
3
Se toarnă pe un prosop curat și, când este suficient de rece pentru a atinge, frecați nucile cu țesătură pentru a slăbi pielea. Ridicați piulițele din prosop; aruncați piei. Tăiați grosolan nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Într-o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mare, combinați zahărul și untul. Agitați tigaia frecvent pentru a amesteca până când zahărul și untul sunt topite și de culoare chihlimbar, aproximativ 5 minute; urmăriți cu atenție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
De pe foc, adăugați frișcă (spume de amestec); se amestecă până când caramelul este amestecat ușor cu smântână. Se amestecă nucile tocate și lichiorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
(din Cutie)(din Cutie)
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
6
Puneți sosul la foc mediu și amestecați până fierbe puternic. Folosiți sosul fierbinte sau rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții9
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista