Sos De Caramel De Alune

Sos De Caramel De Alune
Sosul de caramel de alune este un fără gluten sos. O porție conține 201 calorii, 1g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 9. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr, lichior cu aromă de alune, frișcă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 11%. Încercați Panna Cotta de alune cu sos Caramel, Bezea de alune cu pralină de alune și sos de ciocolată, și Provocarea Brutarilor îndrăzneți: Panna Cotta de fasole de vanilie și portocale de sânge cu sos de caramel de ienibahar portocaliu și alune de Cardamom portocaliu ciocolată neagră Florentine (fără gluten) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți alunele într-o tigaie de 8 sau 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Echipamente pe care le vei folosi
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată CuburiCuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
2
Coaceți într-un cuptor de 350 până când nucile sunt aurii sub piei, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
3
Se toarnă pe un prosop curat și, când este suficient de rece pentru a atinge, frecați nucile cu țesătură pentru a slăbi pielea. Ridicați piulițele din prosop; aruncați piei. Tăiați grosolan nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Într-o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mare, combinați zahărul și untul. Agitați tigaia frecvent pentru a amesteca până când zahărul și untul sunt topite și de culoare chihlimbar, aproximativ 5 minute; urmăriți cu atenție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
Echipamente pe care le vei folosi
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată CuburiCuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
5
De pe foc, adăugați frișcă (spume de amestec); se amestecă până când caramelul este amestecat ușor cu smântână. Se amestecă nucile tocate și lichiorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
(din Cutie)(din Cutie)
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
6
Puneți sosul la foc mediu și amestecați până fierbe puternic. Folosiți sosul fierbinte sau rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții9
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista