Sos De Caramel Cu Nuci De Pin-Portocale

Sosul de Caramel cu nuci de pin-portocale ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 322 calorii, 2G de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, suc de portocale, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Agnolotti cu Broccoli prăjiți și spanac într-un sos de nuci de pin cu unt, Provocarea Brutarilor îndrăzneți: Panna Cotta de fasole de vanilie și portocale de sânge cu sos de caramel de ienibahar portocaliu și alune de Cardamom portocaliu ciocolată neagră Florentine (fără gluten), și Biscuiți cu cremă de cireșe-portocale cu sos de caramel de portocale de sânge.
Instrucțiuni
Combinați zahărul și sucul de portocale într-o cratiță cu fund mediu și greu și gătiți la foc mic, amestecând până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura și fierbeți, fără a amesteca, până când siropul devine un maro auriu intens, învârtind tigaia ocazional, aproximativ 15 minute.
Adăugați smântâna și untul (amestecul se va spuma puternic) și bateți până se omogenizează.
Bateți la foc mediu până când amestecul se îngroașă ușor și are o culoare caramel profundă, aproximativ 5 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați smântâna și nucile de pin.
Se lasă să se răcească 5 minute, se amestecă în coaja de portocală. Sosul se va păstra la frigider cel puțin o săptămână.