Sos De Afine Brandied

Sos De Afine Brandied
Sosul de afine Brandied ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 5 și costă 68 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 354 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 5 minute. Dacă aveți afine, suc de portocale, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Acesta este adus la tine de KraftRecipes.com. cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Rachiu De Afine Cu Coaste Scurte, Cranberry Orange Bourbon cu afine brandied, și Sos De Cireșe Brandied.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 149°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați afinele în vasul de copt de 13x9 inci; presărați uniform cu zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Coaceți 1 oră, amestecând după 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Adăugați brandy; se amestecă până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
5
Se toarnă în borcane sau se servesc feluri de mâncare. Se răcește complet. Acoperiți și refrigerați câteva ore sau până la răcire.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 5 m.
Porții5
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista