Sos chili
Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când îți poftești mâncare americană. Încercați să faceți sos chili acasă. Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană servește 18 și costă 1,06 USD per porție . O porție conține 103 calorii , 2 g de proteine și 1 g de grăsime . Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl . Funcționează bine ca un aperitiv destul de ieftin. Mergeți la magazin și luați roșii, ardei, ardei serrano și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute . Cu un scor de lingură de 46% , acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Sos Zhoug (alias Schug Sauce) – Un sos picant de coriandru din Orientul Mijlociu ,pui asiatic și broccoli cu sos de usturoi chili și creveți crocanti pane Panko cu smântână și sos de usturoi chili .
Instrucțiuni
Într-o oală de stoc, combinați roșiile, ceapa, ardeii, zahărul și sarea; se fierbe, neacoperit, timp de 45 de minute.
Puneți mirodeniile pentru murături, semințele de țelină și semințele de muștar pe o grosime dublă de stofă; ridicați colțurile de pânză și legați cu sfoară pentru a forma o pungă; se adauga la amestecul de rosii. Gatiti timp de 45 de minute sau pana se ingroasa, amestecand des.
Adăugați oțet; gatiti la grosimea dorita. Aruncați punga de condimente. Puneți cu grijă amestecul fierbinte în borcane de halbă fierbinți, lăsând 1/2 inch. spațiu de cap. Reglați capacele. Procesați timp de 15 minute într-o cutie cu apă clocotită.