Sos chili

Sos chili
Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când îți poftești mâncare americană. Încercați să faceți sos chili acasă. Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană servește 18 și costă 1,06 USD per porție . O porție conține 103 calorii , 2 g de proteine și 1 g de grăsime . Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl . Funcționează bine ca un aperitiv destul de ieftin. Mergeți la magazin și luați roșii, ardei, ardei serrano și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute . Cu un scor de lingură de 46% , acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Sos Zhoug (alias Schug Sauce) – Un sos picant de coriandru din Orientul Mijlociu ,pui asiatic și broccoli cu sos de usturoi chili și creveți crocanti pane Panko cu smântână și sos de usturoi chili .

Instrucțiuni

1
Într-o oală de stoc, combinați roșiile, ceapa, ardeii, zahărul și sarea; se fierbe, neacoperit, timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Puneți mirodeniile pentru murături, semințele de țelină și semințele de muștar pe o grosime dublă de stofă; ridicați colțurile de pânză și legați cu sfoară pentru a forma o pungă; se adauga la amestecul de rosii. Gatiti timp de 45 de minute sau pana se ingroasa, amestecand des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De DecapareCondimente De Decapare
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Semințe De țelinăSemințe De țelină
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
3
Adăugați oțet; gatiti la grosimea dorita. Aruncați punga de condimente. Puneți cu grijă amestecul fierbinte în borcane de halbă fierbinți, lăsând 1/2 inch. spațiu de cap. Reglați capacele. Procesați timp de 15 minute într-o cutie cu apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții18
Scor De Sănătate7
Revista