Sos Brun Bogat

Sos Brun Bogat
Sosul brun bogat ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de sos. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 46 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați piper, picături de tigaie de la porcul care alăptează, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Sos De Curcan Bogat, Friptură în sos bogat, și Sos de curcan bogat și mătăsos.

Instrucțiuni

1
Încălziți picăturile într-o tigaie grea la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete (fiecare) Brânză PHILADELPHIA® Neufchatel, înmuiatăPachete (fiecare) Brânză PHILADELPHIA® Neufchatel, înmuiată
2
Adăugați făină; se amestecă până se omogenizează. Gatiti la foc mic 2 minute, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
3
Adăugați bulion de vită; gatiti la foc mediu-mare 2 minute, amestecand constant, pana se ingroasa. Se amestecă piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
4
Se servește fierbinte cu pansament cu ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Medii, Tăiate în Bucăți4 Roșii Medii, Tăiate în Bucăți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista