Sosul Bolognese gătit lent ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție conține 285 calorii, 29G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $2.24 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați lapte, carne de vită măcinată, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Sos Bolognez Cu Aragaz Lent, Sos Bolognez Cu Aragaz Lent, și Sos Bolognez Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se adauga ceapa, telina si morcovul si saut pana se inmoaie, aproximativ 5 minute. Întoarceți focul la mare, adăugați carne de vită și gătiți, despărțindu-vă cu o lingură, până când nu mai este roz, aproximativ 5 minute. Condimentează cu sare, piper și nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
țelină
Nucșoară
Piper
Ceapă
Carne De Vită
Sare
3
Se toarnă lapte și vin și se fierbe. Reduceți focul și gătiți la foc mic până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
Vin
4
Transferați amestecul în aragazul lent, amestecați roșiile, acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
5
Scoateți blatul, amestecați și gătiți până când sosul este ușor îngroșat, cu aproximativ 30 de minute mai mult.