Sos Bolognez Gătit Lent

Sos Bolognez Gătit Lent
Sosul Bolognese gătit lent ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție conține 285 calorii, 29G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $2.24 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați lapte, carne de vită măcinată, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Sos Bolognez Cu Aragaz Lent, Sos Bolognez Cu Aragaz Lent, și Sos Bolognez Cu Aragaz Lent.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se adauga ceapa, telina si morcovul si saut pana se inmoaie, aproximativ 5 minute. Întoarceți focul la mare, adăugați carne de vită și gătiți, despărțindu-vă cu o lingură, până când nu mai este roz, aproximativ 5 minute. Condimentează cu sare, piper și nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
țelinățelină
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
3
Se toarnă lapte și vin și se fierbe. Reduceți focul și gătiți la foc mic până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
VinVin
4
Transferați amestecul în aragazul lent, amestecați roșiile, acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
5
Scoateți blatul, amestecați și gătiți până când sosul este ușor îngroșat, cu aproximativ 30 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
DificultateExpert
Gata În9 hrs
Porții8
Scor De Sănătate22
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista