Sorbet De Zmeură

Sorbet De Zmeură
Sorbetul de zmeură ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 272 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți zmeură, zahăr, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, puteți să o faceți. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 47%. Rețete similare sunt Sorbet De Zmeură, Zmeură-Campari Sorbet, și Sorbet De Zmeură-Rubarbă.

Instrucțiuni

1
Aduceți 3 căni de apă și zahăr doar la fiert într-o cratiță medie la foc mare, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Scoateți din căldură. Mișto.
3
Procesați siropul de zahăr și zmeura, în loturi, într-un blender până la neted. Acoperiți și răciți 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Elixir GElixir G
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Turnați amestecul în recipientul congelator al unui aparat de înghețată de 1 galon și congelați conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Vermut StropitorVermut Stropitor
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista