Somonul Braconat al tatălui cu sos de castraveți
Somonul Braconat al tatălui cu sos de castraveți este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 786 calorii, 28G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $3.45 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți boabe de piper, tăiate în centru, țelină cu câteva tulpini și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 56%. Rețete similare includ Somon Poșat Cu Sos De Castraveți, Somon fiert rapid cu sos de castraveți, și Somon Poșat Cu Castraveți, Creson Și Sos De Capere.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Combinați toate ingredientele lichide de braconaj într-o cratiță medie. Aduceți lichidul de braconaj la foc mic și gătiți 30 de minute. Îndepărtați partea superioară după cum este necesar pentru a îndepărta orice spumă de pe suprafață.
Așezați niște pânză de brânză deasupra lichidului de braconaj, făcând un pat pentru fileuri. Scufundați somonul în lichid de braconaj și gătiți timp de 8 până la 10 minute.
1 castravete englezesc, necojit, tocat aproximativ
Frunze Din 1 buchet de mărar (aproximativ 1 cană)
2 linguri ulei de măsline extravirgin
Sare și piper negru proaspăt măcinat
Combinați primele patru ingrediente într-un blender și piure. Se amestecă treptat în maioneză, ulei și iaurt și apoi se condimentează, după gust, cu sare și piper.
Serviți somonul pocat cu partea de sos.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Loveblock Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Loveblock Pinot Gris]()
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.