Somon Teriyaki Portocaliu

Somon Teriyaki Portocaliu
Somonul teriyaki portocaliu este un fără gluten rețetă cu 2 porții. Pentru $2.74 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 873 calorii, 9g de proteine, și 50g de grăsime. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, suc de portocale, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 113 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării japoneze. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Somon Teriyaki Portocaliu, Somon Portocaliu-Arțar Teriyaki, și Boluri De Orez Cu Somon Teriyaki Portocaliu.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Puneți o bucată de folie rezistentă peste o foaie mare de copt
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
Așezați-vă pe încă o foaie în direcția opusă, lăsând aproximativ 8 surplombe pe toate părțile.
4
Puneți marmelada și untul într-un castron mic pentru microunde și încălziți timp de aproximativ 30 de secunde sau până când untul este topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Bateți până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
6
Combinați acest amestec cu toate ingredientele (cu excepția peștelui) într-un castron și amestecați până se omogenizează. Clătiți somonul în apă rece și uscați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Așezați pielea cu fața în jos pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
8
Se toarnă marinada peste pește.Începând de la un capăt, adunați surplomba foliei împreună și rotiți-le împreună pentru a sigila o pungă asemănătoare cortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
9
Coaceți în cuptor timp de aproximativ 25 de minute. Peștele trebuie să fie opac și să se descuameze ușor cu o furculiță. Testați peștele și readuceți tigaia la cuptor pentru încă 5-10 minute, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Serviți somonul cu sos lingură deasupra.Instrucțiuni pentru grătar: Preîncălziți grătarul cu gaz la 32
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
11
Așezați punga de folie pe raftul superior dacă aveți unul sau pe căldură indirectă pe raftul principal. Urmați aceleași instrucțiuni de coacere ca și cum ar fi în cuptor.Peștele poate fi gătit și într-un cort de folie la foc de tabără. Condimentați peștele după dorință (puteți adăuga și câteva linguri de apă pentru a-l ajuta să se aburească în focul fierbinte) și închideți cortul de folie. Cuibărește-ți punga de folie în jarul strălucitor, unde căldura nu este la fel de intensă ca flăcările. Timpul de gătit poate varia în funcție de mărimea și varietatea peștelui, așa că verificați-l după 10 minute. Dacă nu sa făcut, verificați la intervale de 2-3 minute după aceea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați

Vin recomandat: Gewurztraminer, Chenin Blanc, Riesling

Asiaticul poate fi asociat cu Gewurztraminer, Chenin Blanc și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Rezerva Alsacia Willm Gewurztraminer cu un rating de 4, 2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Gewurztraminer Reserve
Alsacia Willm Gewurztraminer Reserve
Indicii galben auriu. Intensitate aromatică frumoasă și fructe exotice.Persistență ușoară, rotundă și bine echilibrată și bună, terminând cu note picante.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate6
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista