Somon Sălbatic La Grătar Cu Gust De Lămâie Conservat

Somon Sălbatic La Grătar Cu Gust De Lămâie Conservat
Somonul sălbatic la grătar cu gust de lămâie conservat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 90g de proteine, 57G de grăsime, și un total de 903 calorii. Pentru $10.79 pe portie, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 58 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, mărar, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Vă este adus prin simple rețete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 98%. Rețete similare includ Somon sălbatic la grătar cu gust de lămâie conservat, Sardine proaspete la grătar cu fenicul și lămâie conservată, și Bas cu dungi și sos de lămâie conservat cu morcovi la grătar.

Instrucțiuni

1
1 Pregătiți gustul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
2
Combinați toate ingredientele de gust într-un castron mic.2 Preîncălziți grătarul pentru căldură indirectă.3 Verificați pentru a vă asigura că solzii au fost îndepărtați de pe pielea somonului. Dacă rămân solzi, folosiți marginea unei linguri mari, răzuiți pe părțile laterale ale peștelui, în direcția cozii până la cap, pentru a îndepărta orice solzi de pește care ar putea fi încă pe pește. (Cel mai bine să lucrați peste o chiuvetă, deoarece cântarele tind să zboare peste tot.) Clătiți peștele cu apă rece și uscați-l. 4 Puneți tăieturi diagonale adânci de 1 inch în părțile laterale ale somonului, distanțate între 1 1/2 și 2 inci. Umpleți bine tăieturile cu gust. Umpleți cavitatea cu plăcere. (Rețineți că, dacă acest lucru vă consumă toată gustul, poate doriți să faceți un alt lot din acesta pentru a servi alături de pește.) Strângeți niște suc de lămâie peste pește. Frecați Generos uleiul de măsline peste tot peștele (acest lucru îl va împiedica să se lipească de grătarele grătarului). Legați peștele cu sfoară de bucătărie, pentru a-l ține împreună în timp ce faceți grătarul.5 când grătarul este bun și fierbinte, ungeți grătarele. (Folosiți clești pentru a întinde uleiul peste grătare cu un prosop de hârtie pliat și înmuiat în ulei.) Grătar pe căldură indirectă (departe de cărbuni sau nu direct peste flacără) timp de 20-30 min, întorcându-se la jumătatea drumului. Încercați să mențineți temperatura grătarului la 177°-375F. folosiți un termometru pentru carne pentru a testa peștele, introdus în partea cea mai adâncă. Peștele se face atunci când temperatura internă a peștelui este de130.dacă pielea se desprinde când răsturnați peștele sau când scoateți somonul de pe grătar, nu vă faceți griji. Îndepărtați-l înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se servește cu gust proaspăt rămas. Un somon pe jumătate întreg de 2 lb va servi 4.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Chardonnay de la A la Z. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate100
Revista