Somon Prăjit La Grătar

Somon Prăjit La Grătar
Somonul prăjit la grătar este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $ 4.07 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 282 calorii, 34G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării americane. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de zahăr brun, suc de lămâie, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort de lămâie-migdale cu umplutură de caș de lămâie ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 84%. Încercați Somon Prăjit La Grătar, Somon Prăjit La Grătar, și Marinată Pentru Grătar Cu Somon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente într-o pungă de plastic cu fermoar; sigilați și marinați la frigider 1 oră, întorcându-vă ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Scoateți peștele din pungă; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
PeștePește
4
Combinați zahărul și următoarele 5 ingrediente (zahăr prin scorțișoară) într-un castron. Frecați peste pește; așezați într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
ScorțișoarăScorțișoară
ZahărZahăr
PeștePește
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
5
Coaceți la 400 timp de 12 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Serviți cu felii de lămâie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate78
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista