Nevoie de o curs principal fără gluten, primar și pescatarian? Somonul prăjit cu sos de mărar-iaurt ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $ 4.11 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 354 calorii. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână smântână și iaurt, castraveți, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Încercați Somon Cu Sos De Mărar De Iaurt, Somon Cu Sos De Mărar De Iaurt, și Burgeri de somon cu sos de iaurt-mărar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-un castron mic, amestecați împreună castravetele, smântâna, iaurtul, mărarul, 1 cățel de usturoi tocat, 1 lingură suc de lămâie și sare și piper după gust. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Usturoi Tocat
Suc De Lămâie
Smântână
Castravete
Iaurt
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Mărar
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Tapetați o tigaie mare cu folie de aluminiu. Clătiți somonul și uscați-l; puneți pielea cu fața în jos în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tava De Copt
4
Se presară cu restul de cățel de usturoi tocat, suc de lămâie și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Usturoi Tocat
Suc De Lămâie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
5
Coaceți până când abia opac în centru, 10 până la 15 minute.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.