Somonul poșat cu sos de miere-muștar este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 108 calorii. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 5 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Un amestec de capere, file de somon, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 71%. Încercați Somon pocat cu sos de miere-muștar, Somon fiert cu sos de muștar, și Somon fiert cu un sos de muștar-mărar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În tigaie de 10 sau 12 inci, încălziți apa, felii de lămâie, felii de ceapă, crenguțe de pătrunjel, 1/2 linguriță sare și piperul până la fierbere. Se fierbe 3 minute. Reduceți căldura la mediu-scăzut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
Piper
Lămâie
Ceapă
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați somon, cu pielea în jos. Acoperiți și gătiți 5 până la 6 minute sau până când somonul se fulgi ușor cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon
3
Scoateți somonul din lichid în tigaie. Se răcește complet. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore, dar nu mai mult de 24 de ore. Aruncați lichidul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Într-un castron mic, amestecați sucul de lămâie, mierea, muștarul și uleiul până se omogenizează bine. Într-un alt castron mic, amestecați pătrunjelul tocat, ceapa roșie, caperele și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Coaja De Lamaie
Ceapă Roșie
Muștar
Pătrunjel
Capere
Miere
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Pentru a servi, îndepărtați cu grijă pielea de somon; așezați somonul pe farfuria de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon
6
Se presară cu 1/4 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare
7
Stropiți sosul de miere-muștar peste somon; se presară cu amestec de pătrunjel.
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinăria Foley Estate Sta. Rita Hills Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.