Somon marinat cu cartofi dulci și salsa de ardei roșu

Somon marinat cu cartofi dulci și salsa de ardei roșu
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal pescatarian? Somonul marinat cu cartofi dulci și salsa de ardei roșu ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 663 calorii, 60g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $ 7.53 pe portie, această rețetă acoperă 51% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 42 de minute. Mergeți la magazin și ridicați mentă, bucată de ghimbir de dimensiunea degetului mare, file de somon și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular spectaculos de 87%. Rețete similare includ Somon cu ardei iute cu Salsa de ardei dulce, Somon marinat ars într-o crustă de piper, și Somon marinat ars într-o crustă de piper cu vinetă de castraveți.

Instrucțiuni

1
Pentru a face marinada, trebuie să amestecați împreună ghimbirul, coaja de lămâie și lime, sosul de soia și Mirina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
2
Turnați acest lucru într-o pungă mare de sandwich din plastic, așezați fileul de somon în pungă, strângeți-l împreună și apoi legați un nod în partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
3
Se pune la frigider pentru a se răci 1 1/2 ore
4
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C / GAZ
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Așezați cartofii dulci pe o tavă de prăjire și presărați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Coaceți la cuptor aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Acum faceți salsa de ardei amestecând ardeii roșii și ardeii iute cu sucul de lămâie și lime, uleiul de măsline și menta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Dientes De AjoDientes De Ajo
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
8
După câteva ore, scoateți somonul din marinadă. Obțineți o tigaie fierbinte, apoi așezați pielea de somon cu fața în jos pe ea timp de câteva minute. Apoi terminați în cuptor sau coaceți timp de 10 minute în tavă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Serviți somonul cu salsa și cartofii copți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
10
De două ori mai mult ulei de măsline la sucuri .
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.
DificultateExpert
Gata În1 h, 42 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista