Somon La Grătar Glazurat Cu Citrice

Somonul la grătar glazurat cu citrice este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 292 calorii. Pentru $3.95 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, file de somon, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma marmelada de portocale, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este spectaculos. Încercați Somon La Grătar Glazurat Cu Citrice Triple, Somon Glazurat Cu Citrice, și Somon Glazurat Cu Citrice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Într-un castron mic, combinați marmelada, sucul de lămâie și busuiocul; se amestecă bine. Pulverizați partea pielii somonului cu spray de gătit antiaderent. Întoarceți somonul; se presară cu amestec de usturoi-piper și sare.
Când grătarul este încălzit, așezați somonul, cu pielea în jos, pe grătarul cu gaz la foc mediu-mic sau pe grătarul cu cărbune la 4 până la 6 inci de cărbuni mediu-mici. Gatiti 12 pana la 17 minute sau pana cand pestele se fulgi usor cu furculita, periand cu amestec de marmelada in ultimele 8 pana la 10 minute de timp de gatit.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Trentadue la Storia Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.