Somon la grătar cu slănină și gust de porumb

Somonul la grătar cu slănină și gust de porumb este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 2 porții. O porție conține 734 calorii, 57G de proteine, și 47G de grăsime. Pentru $7.12 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 19 oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca un fel principal scump. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de frunze de spanac, ardei gras, porumb urechi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Somon La Grătar Cu Gust De Porumb Carbonizat, Somon la grătar cu gust de porumb prăjit, și Somon la grătar cu porumb, roșii și avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar în aer liber (de preferință cărbune) pentru foc mare și ungeți ușor grătarul.
Așezați slănina într-o tigaie la foc mediu și gătiți până se rumenesc și crocante, 8 până la 10 minute.
Tăiați sâmburii din urechile de porumb într-un castron mare folosind un cuțit ascuțit ținut la un unghi de 45 de grade. Răsturnați știuleții cu spatele cuțitului în castron pentru a obține sucurile.
Se amestecă părțile albe și verde deschis de ceapă verde în slănină și se adaugă ardeiul gras roșu; gătiți și amestecați până când legumele încep să devină fragede, aproximativ 2 minute. Se amestecă porumbul în amestecul de slănină și se lasă porumbul să se încălzească. Condimentează cu sare, piper negru, piper cayenne, câteva blaturi de ceapă verde închis tocate, ulei de măsline și oțet de orez. Opriți căldura sub gust.
Întindeți uleiul vegetal pe ambele părți ale fileurilor de somon și condimentați peștele cu sare, piper negru și piper cayenne.
Gatiti pe gratar preincalzit pana cand pestele prezinta semne bune de gratar, carnea se descuama usor, iar pestele este inca usor roz in centru, aproximativ 5 minute pe fiecare parte. O fisură care se deschide în carnea de somon în timp ce gătiți vă va permite să vedeți cât de făcut este somonul în mijloc.
Împărțiți frunzele de spanac pe 2 farfurii și acoperiți fiecare cu un file de somon și jumătate din gustul de slănină.
Presărați câteva blaturi de ceapă verde pentru garnitură.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
![Antica Chardonnay (Munte Selectați)]()
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat cu arome ispititoare care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. La gust, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost cules de la viță de vie în vârstă de 4 până la 31 de ani din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a cuprins 10 Clone Chardonnay—nouă Burgundian și aclamata selecție Heritage Weimer—care împreună creează complexitatea aromelor și aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru montan.