Rețeta somon la grătar cu Salsan Tomatillo-Avocado este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție conține 132 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de ulei de măsline, oțet balsamic, cuișoare de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Filet de porc la grătar cu Salsa de Avocado-piersică și guacamole Tomatillo la grătar, Friptură la grătar cu Avocado-salsan tomatillo și tortilla, și Cotlet de porc la grătar cu Salsa de Tomatillo, porumb și Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Scoateți și aruncați cojile de tomatillo. Clătiți și uscați tomatillos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Pepitele
2
Într-o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare, gătiți tomatillos și usturoiul până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute, întorcându-se des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Pepitele
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Scoateți din tigaie pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Se curăță usturoiul și se pasează într-o pastă cu 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Sare, Pentru Marginile Paharului
5
Se amestecă cu ulei și oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Clătiți peștele și uscați-l. Înveliți părțile fără piele de somon cu amestec de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
7
Lăsați să stea aproximativ 5 minute.
8
Pentru căldură minimă, îndepărtați semințele și venele din ardei iute. Tăiați gros ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
9
Într-un robot de bucătărie sau blender, combinați ardei iute, tomatillos, 1/4 cană de coriandru și suc de lămâie. Se învârte până se curăță.
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Așezați peștele pe un grătar uns peste un pat solid de cărbuni fierbinți sau foc mare pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 2 până la 3 secunde); închideți capacul pe grătarul cu gaz. Gatiti somonul, rotind o data, pana cand este opac, dar inca cu aspect umed in centrul celei mai groase parti (taiat pentru a testa), 6 pana la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
14
Transferați peștele în farfurii, garnisiți cu coriandru rămas și acoperiți cu salsa tomatillo-avocado.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rochioli Estate Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.