Somon la grătar cu salată de castraveți

Somon la grătar cu salată de castraveți
Somonul la grătar cu salată de castraveți este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 609 calorii, 71G de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $ 8.12 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați sos, suc de lămâie, somon sockeye și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt Somon la grătar cu salată de castraveți-iaurt, Somon La Grătar Cu Salată De Castraveți (Australia), și Teriyaki de somon la grătar cu salată de castraveți.

Instrucțiuni

1
Combinați iaurtul, mărarul, uleiul, sucul de lămâie, sarea și piperul într-un castron. Acoperiți și răciți până la utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
PiperPiper
IaurtIaurt
MărarMărar
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Încălziți grătarul la mediu-înalt (aproximativ 450).
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
1
Tăiați castraveții pe lungime în benzi subțiri de hârtie, de preferință cu o mandolină. Puneți într-un castron cu ierburi și șalotă; se răcește până se folosește. Într-un alt castron, amestecați uleiul, sucul de lămâie, sarea și piperul; puneți pansamentul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CastraveteCastravete
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
PiperPiper
IerburiIerburi
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
MandolinăMandolină
BolBol
2
Pregătiți somonul: frecați peste tot cu ulei și presărați peste tot cu sare și piper. Ori un 12-de 20-in. foaie de folie rezistentă în jumătate transversal. Cu un vârf de cuțit, introduceți găuri de dimensiuni ban prin folie de aproximativ 2 in. separat. Ulei o parte a foliei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SomonSomon
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Setați folia cu partea unsă în sus pe grătarul de gătit. Setați fileurile ușor separate, cu pielea în jos, pe folie. Grătar, acoperit, până când peștele abia este gătit, 7 până la 12 minute. Cu o spatulă largă, glisați peștele de pe piele pe un platou și cort cu folie. Dacă doriți o piele crocantă, continuați să gătiți pielea pe folie până când este crocantă, încă 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Îndepărtați folia de pe grătar, apoi îndepărtați ușor pielea, folosind degetele sau o spatulă largă (pielea se poate rupe în bucăți).
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Puneți pielea crocantă, dacă utilizați, pe farfurii și puneți somonul deasupra. Aruncați orice lichid din amestecul de castraveți în castron, apoi aruncați rapid amestecul cu pansament și movilă pe pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
SomonSomon
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Se ornează cu crenguțe proaspete de mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mărar ProaspătMărar Proaspăt
7
Serviți imediat cu sos de iaurt (pielea de somon se va înmuia așa cum este).
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
IaurtIaurt
SosSos

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista