Somonul la grătar cu legume ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.34 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 301 calorii, 24g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sulițe de sparanghel, file de somon, condimente de lămâie-piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Somon la cuptor cu legume, Buzunare de somon la cuptor cu legume, și Somon și legume de vară în folie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți grătarul de contact de dimensiuni medii închis timp de 5 minute. Într-un castron mic, amestecați untul, busuiocul și coaja de lămâie; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Lamaie
Unt
Busuioc
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Bol
2
Într-un castron mare, aruncați sulițe de sparanghel și ardei gras cu 1 linguriță de ulei și 1/4 linguriță fiecare din amestecul de ardei, condimente de lămâie-piper și sare de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper De Lămâie
Sparanghel
Ardei Gras
Sare De Usturoi
Piper
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Așezați legumele transversal pe grătar. Închideți grătarul. Grătiți 4 până la 6 minute sau până când legumele sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Scoateți din grătar; acoperiți pentru a menține cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Tăiați somonul în 4 bucăți de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon
6
Periați somonul cu restul de 1 linguriță de ulei; presărați cu 1/4 linguriță rămasă fiecare dintre condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente
Somon
Ulei De Gătit
7
Așezați somonul, cu pielea în jos, pe grătar. Închideți grătarul. Grătiți 4 până la 5 minute sau până când somonul se fulgi ușor cu furculița.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.