Somon la grătar cu legume

Somon la grătar cu legume
Somonul la grătar cu legume ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.34 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 301 calorii, 24g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sulițe de sparanghel, file de somon, condimente de lămâie-piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Somon la cuptor cu legume, Buzunare de somon la cuptor cu legume, și Somon și legume de vară în folie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul de contact de dimensiuni medii închis timp de 5 minute. Într-un castron mic, amestecați untul, busuiocul și coaja de lămâie; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
UntUnt
BusuiocBusuioc
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
BolBol
2
Într-un castron mare, aruncați sulițe de sparanghel și ardei gras cu 1 linguriță de ulei și 1/4 linguriță fiecare din amestecul de ardei, condimente de lămâie-piper și sare de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper De LămâiePiper De Lămâie
SparanghelSparanghel
Ardei GrasArdei Gras
Sare De UsturoiSare De Usturoi
PiperPiper
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Așezați legumele transversal pe grătar. Închideți grătarul. Grătiți 4 până la 6 minute sau până când legumele sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Scoateți din grătar; acoperiți pentru a menține cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Tăiați somonul în 4 bucăți de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
6
Periați somonul cu restul de 1 linguriță de ulei; presărați cu 1/4 linguriță rămasă fiecare dintre condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
SomonSomon
Ulei De GătitUlei De Gătit
7
Așezați somonul, cu pielea în jos, pe grătar. Închideți grătarul. Grătiți 4 până la 5 minute sau până când somonul se fulgi ușor cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Serviți amestecul de unt cu somon și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
UntUnt
SomonSomon

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Revista