Somon la grătar cu fasole neagră și maioneză Piment D ' Espelette

Somonul la grătar cu fasole neagră și maioneză Piment D ' Espelette ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 73G de proteine, 41G de grăsime, și un total de 819 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 7,71 USD pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 12 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de coriandru plus frunze, fasole, sare de mare grosieră plus suplimentar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea de mare grosieră, puteți urma acest fel principal cu Coaja de ciocolata-migdale cu sare de mare ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este grozav. Încercați Somon la grătar cu fasole neagră și maioneză Piment d ' Espelette, Franceză într-o clipă: Penne cu Piment d ' Espelette, și Popcorn picant cu Piment D ' Espelette și migdale Marconan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți 1/3 cană ulei de măsline, usturoi presat, coajă de lămâie, cimbru și 1/2 linguriță sare de mare într-un castron mic.
Așezați peștele, cu pielea în jos, într-un vas de copt din sticlă de 13x9x2 inci.
Periați marinada deasupra și părțile laterale ale peștilor. Capac; se răcește cel puțin 2 ore și până la 4 ore.
Încălziți 3 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Adăugați ceapă, țelină, roșii, ardei iute și usturoi tocat. Saut până când legumele sunt doar moi, aproximativ 5 minute.
Se amestecă fasolea neagră și chimenul. Reduceți căldura la mediu și gătiți până când aromele se amestecă, amestecând ocazional, aproximativ 5 minute. Condimentează după gust cu sare de mare și piper. Do AHEAD se poate face cu 2 ore înainte; lăsați să stea la temperatura camerei.Pulverizați grătarul cu spray antiaderent și pregătiți grătarul (foc mediu-mare). Aranjați pește, cu pielea în sus, pe raft; pulverizați pielea. Pește la grătar 4 până la 5 minute; întoarce-te. Grătiți până când peștele este doar opac în centru, cu aproximativ 3 minute mai mult, în funcție de grosime. Reîncălziți fasolea cu 1/4 cană de apă la foc mediu; se amestecă în coriandru tocat.
Așezați 1/2 cană de fasole pe fiecare farfurie; se acoperă cu pește și păpușă de maioneză Piment d ' Espelette; se ornează cu frunze de coriandru.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca la crema Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.