Somonul fiert cu spanac și brânză este un fără gluten, primar și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $3.75 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 224 calorii. Mergeți la magazin și ridicați apă, ceapă verde, nucșoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma vinul alb, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este excelent. Încercați Ouă pocate somon cu sos de brânză, Salată de pere, Macadamia și spanac cu brânză de capră, și Somon Umplute W / Spanac Ceapa & Brânză pentru rețete similare.
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinăria Laguna Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.