Somon de ceai verde cu Quinoa

Somonul de ceai verde cu Quinoa ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.72 pe portie, această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 429 calorii, 37g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 4. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 24 ar spune că a lovit la fața locului. Dacă aveți la îndemână scallions, quinoa, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ghimbir ai putea urma acest curs principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este super. Încercați Homemade Starbucks Ceai Verde Frappuccino, Quinoa Cajun, somon copt și fasole verde de vară, și Clătite crocante de Quinoa cu Chutney de roșii verzi și roșii verzi de zebră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți quinoa într-o cratiță medie la foc mediu-mare și gătiți, amestecând, până se usucă, aproximativ 3 minute.
Adăugați 1 1/2 căni de apă și Sriracha și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți până când apa este absorbită, aproximativ 12 minute.
Aduceți 1 1/2 căni de apă, punga de ceai, sosul de soia, ghimbirul și albii de scallion la foc mic într-o tigaie medie la foc mediu.
Adăugați somonul și gătiți până la opac, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Transferați somonul pe o farfurie folosind o spatulă cu fante; aruncați punga de ceai.
Adăugați broccoli și edamame în lichidul rămas din tigaie; condimentează cu sare. Acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până când sunt crocante, aproximativ 5 minute; scurgeți.
Adăugați cilantro în quinoa.
Se servește acoperit cu somon, broccoli și edamame.
Se presară cu verdele de scallion și pepitas.
Fotografie realizată de Justin Walker