Somon de cartofi și hrean dublu
Cartoful și somonul cu hrean dublu este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 rețetă cu 8 porții. O porție conține 65 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de pulbere de wasabi, muștar dijon, file de somon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Chipsuri de somon și cartofi cu cremă de hrean, Salată De Somon Și Cartofi Cu Pansament De Hrean, și Salată De Cartofi Cu Somon Afumat Și Hrean Cr pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mic.
Presărați somonul uniform cu sare și piper; periați ambele părți ale somonului cu amestec de muștar.
Așezați fulgii de cartofi într-un vas puțin adânc; dragă somon în fulgi de cartofi.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit. Pulverizați ușor somonul cu spray de gătit.
Adăugați somon în tigaie; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana devin aurii. Înfășurați mânerul tigaiei cu folie.
Coaceți la 400 timp de 6 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.