Somon Cu Tapenadă De Măsline Hamsie

Somon Cu Tapenadă De Măsline Hamsie
Somonul cu tapenadă de măsline de hamsie este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. O porție conține 163 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 40 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, somon, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Sandwich cu Mozzarella la grătar cu tapenadă de hamsie-măsline, Tapenadă De Măsline De Somon Prăjită, și Somon Umplut Cu Tapenadă De Roșii-Măsline pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți fileurile de somon, puneți-le într-un vas de copt de 7 x 11 inch și stropiți cu suc de lămâie
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2
Într-un robot de bucătărie, puneți hamsii, rozmarin, măsline, usturoi și ulei de măsline; pulsează până când amestecul se transformă într-o pastă grosieră
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Întindeți pasta peste fileuri și marinați 2-6 ore; dacă este scurt la timp, săriți timpul de marinare
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Coaceți la 350 timp de 15-20 de minute
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Serveste

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista