Nevoie de o curs principal fără lactate și pescatarian? Somonul cu sos de măcriș și găluște de cartofi ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 42G de grăsime, și un total de 710 calorii. Pentru $6.31 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de nucșoară, sare, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este super. Încercați Somon În Sos De Măcriș, Prăjituri de somon cu sos de măcriș, și Somon cu sos proaspăt de măcriș pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți găluștele: fierbeți cartofii întregi în apă ușor sărată până când sunt suficient de fragede pentru a permite unui vârf de cuțit să pătrundă cu ușurință în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
2
Se scurge și se răcește ușor. Albiți măcrișul în apă clocotită câteva secunde și reîmprospătați-l în apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sorrel
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Scurgeți bine și apăsați excesul de umiditate. Într-un robot de bucătărie sau blender, curățați măcrișul cu uleiul de măsline și gălbenușurile de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Sorrel
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Tăiați cartofii în bucăți mai mici și treceți-i printr-o moară de alimente sau un ricer (cojile vor rămâne în urmă) într-un bol de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
5
Adăugați grișul, făina, pesmetul, măcrișul pur, nucșoara, sarea și piperul după gust. Frământați ușor amestecul până se reunește pentru a face un aluat uniform. Acoperiți vasul cu un prosop și lăsați să se odihnească timp de 30minute. Făinați ușor mâinile și suprafața de lucru. Împărțiți aluatul în câteva bucăți și rotiți fiecare bucată într-un 3/4-in. frânghie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Nu Dintr-o Grădină Locală
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sorrel
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
6
Tăiați frânghiile în 2-in. bucăți.
7
Rulați capetele fiecărei piese pentru a le conica și a face găluște în formă de fotbal. Gatiti galustele intr-o oala mare cu apa clocotita cu sare pana cand plutesc pana sus si se simt ferme, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1
Combinați stocul de pește, șalota și usturoiul într-o cratiță mică, nereactivă și fierbeți până se reduce la aproximativ 2/3 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Pește
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Puneți frunzele de măcriș în vasul unui robot de bucătărie, adăugați reducerea stocului fierbinte și procesați aproximativ 30 de secunde. Cu motorul pornit, adăugați treptat uleiul de măsline și sarea și piperul după gust. Păstrați cald până când este gata de servit. Sosul se poate separa în picioare, așa că bateți-l bine înainte de servire. Pentru a termina vasul: Treceți degetul peste fileurile de somon pentru a găsi oase de ac și trageți-le cu o pensetă sau ciupindu-le între deget și un cuțit. Condimentează cu sare și piper după gust. Configurați un abur (sau o oală mare prevăzută cu un raft), aduceți apa la fierbere, puneți peștele, acoperiți și aburiți până când abia ați terminat în centru, 5 până la 10 minute, în funcție de forma fileului. Între timp, saut găluștele în puțin ulei sau unt într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare până când sunt încălzite și ușor rumenite. Puneți niște sos cald pe fiecare farfurie, aranjați câteva găluște pe o parte și un file de somon pe cealaltă. Decorați cu mai multe verdeață, dacă doriți, și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
File De Somon
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Verzii
Sorrel
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Bomboane De Caracatiță Brite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Polonic
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 62 de dolari pe sticlă.