Somon cu salsa din Caraibe

Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Somonul cu Salsa din Caraibe ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 305 calorii, 35g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.41 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână nucșoară măcinată, papaya, ardei gras și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi ghimbirul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din America Centrală. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este spectaculos. Încercați Castron de somon din Caraibe cu salsa de Mango, Caraibe Jerk somon Tostadas cu gratar ananas piersic nucă de cocos Salsa, și Salmon con Salsa de Mandarina y aguacate (somon cu mandarină și salsa de Avocado) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați ingredientele de condimente.
Așezați fileul într-un 15-in uns. x 10-in. x 1-în. tava de copt; se presara cu 1 lingura de condimente. (Salvați condimentele rămase pentru o altă utilizare.)
Stropiți somonul cu ulei. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore.
Curățați și tocați mărunt mango și papaya; așezați într-un castron mare. Se toacă fin ardeii; se adaugă în castron.
Adăugați ingredientele rămase de salsa și amestecați ușor până se omogenizează. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore.
Se coace somonul la 350 de minute timp de 25-30 de minute sau până când peștele se desprinde ușor cu o furculiță.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca la crema Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.