Somon cu Salsa de ghimbir-citrice

Somon cu Salsa de ghimbir-citrice
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Somonul cu Salsa de ghimbir-citrice ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 355 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.95 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare, apă, var și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Somon de citrice de ghimbir cu castraveți și salsa portocalie, Somon cu Salsa de citrice, și Somon La Grătar Cu Salsa De Citrice Acidulată.

Instrucțiuni

1
Radeți suficientă coajă din lămâie pentru a face 2 lingurițe; pus deoparte pentru salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
Dientes De AjoDientes De Ajo
2
Tăiați lămâia în felii. În tigaie de 10 sau 12 inci, încălziți felii de lămâie, apă, rădăcină de ghimbir feliată, sare și piper până la fierbere. Se fierbe 3 minute; reduceți căldura la mediu-scăzut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
GhimbirGhimbir
LămâieLămâie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați somon, cu pielea în jos, în tigaie. Capac; gatiti 7-10 minute sau pana cand somonul se fulgi usor cu furculita. Îndepărtați cu grijă somonul cu lingura cu fante. Capac; refrigerați cel puțin 2 ore, dar nu mai mult de 24 de ore. Aruncați amestecul lichid în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
TigaieTigaie
4
Într-un castron mediu nemetalic, amestecați portocalele, varul, ardeiul gras, arpagicul, mierea, rădăcina de ghimbir rasă, uleiul și 2 lingurițe rezervate coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
GhimbirGhimbir
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
PortocaliuPortocaliu
ArpagicArpagic
MiereMiere
VarVar
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Pentru a servi, îndepărtați cu grijă pielea de somon; așezați somonul pe farfuria de servire. Spoon salsa peste somon, folosind lingura cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Hanna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate45
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista