Somonul cu salată picantă de castraveți și arahide este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 282 calorii. Pentru $ 4.27 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți piper, pătrunjel, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ Salată Picantă De Castraveți Cu Arahide, Salată de castraveți Thailandezi cu arahide, și Salată Picantă De Pepene Galben Cu Arahide Și Mentă.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mediu; se amestecă 1/4 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Presărați restul de 1/4 linguriță sare și piper negru peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pește
4
Adăugați pește în tigaie; gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Așezați 1 file în fiecare din cele 4 boluri puțin adânci și acoperiți fiecare porție cu 1/2 cană de salată de castraveți și 1 linguriță de arahide.
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Johnson Carneros Chardonnay. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.