Somon Afumat Benedict

Somon Afumat Benedict
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați somonul afumat Benedict. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 360 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $3.17 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de oțet de vin, ouă, pâine cu ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Ouă De Somon Afumate Benedict, Ouă De Somon Afumate Benedict, și Ouă De Somon Afumate Benedict.

Instrucțiuni

1
Combinați șalotele și muștarul într-o cratiță medie. Treceți treptat în vin. Se fierbe la foc mare până când amestecul se reduce la 1/2 cană, amestecând des, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
MuștarMuștar
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Bateți în smântână. Se condimentează cu sare și piper. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperi; rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Umpleți vasul mare cu apă rece. Aduceți tigaia mare de apă la fiert; adăugați oțet. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Lucrând cu 6 ouă întregi la un moment dat, spargeți ouăle deschise și adăugați-le în apă fierbinte. Gatiti pana cand albusurile sunt setate, aproximativ 3 minute. Folosind lingura cu fante, transferați câte 1 ou în apă rece. Rezervați tigaia cu apă de oțet. (Poate fi pregătit cu 1 oră înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
OțetOțet
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
TigaieTigaie
BolBol
4
Lăsați să stea la temperatura camerei.)
5
Așezați 2 triunghiuri de pâine prăjită pe fiecare dintre cele 6 farfurii. Sus cu somon. Aduceți apă de oțet la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
SomonSomon
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
ApăApă
6
Transferați sosul de smântână în partea superioară a cazanului dublu peste apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SmântânăSos De Smântână
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
7
Bateți 3 gălbenușuri de ou crude în sos de smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SmântânăSos De Smântână
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
8
Bateți constant până când sosul se îngroașă și termometrul cu citire instantanee introdus în registrele sosului 160 F, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
BatetiBateti
9
Se ia de pe foc.
10
Adăugați mărar tocat și bateți 1 minut. Folosind lingura cu fante, transferați ușor ouăle pocate, câte 1, din vasul cu apă rece în tigaia cu apă de oțet care fierbe. Gatiti ouale pana se incalzesc, aproximativ 30 de secunde. Folosind lingura cu fante, transferați 1 ou pocat în fiecare triunghi de pâine prăjită. Lingura sos peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ou FiertOu Fiert
OțetOțet
SosSos
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
ApăApă
MărarMărar
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
TigaieTigaie
BatetiBateti
BolBol
11
Garnisiți cu crenguțe de mărar, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărarMărar

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Revista